Ripset ja kulmat

Huolitellut kulmakarvat kehystävät kasvoja kauniisti. Kulmakarvojen siistiminen sisältyy kaikkiin kasvohoitoihin paitsi kasvohierontaan.


Ripsien kestotaivutus

Valikoimasta on jäänyt pois perinteiset ripsipermanenttitaivutukset. Nyt on ripsien kestotaivutuksen aika.

Isoin ero perinteiseen ripsipermanenttiin on se, että ripsipermanentissa ripset kierretään rullan ympärille, jolloin ne kyllä kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Ripset myös kärsivät vähemmän kestotaivutuksessa, koska ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja katse avoimelta! Tulos säilyy ripsissä 1,5 - 2 kk. Hyvä vaihtoehto ripsienpidennyksille!

Kannattaa varautua siihen, ettei mene saunaan vuorokauteen, kun kestotaivutus on tehty. Mielellään ei myöskään silmämeikkiä enää samana päivänä. Aineet vaikuttavat ripsissä vielä pitkään käsittelyn jälkeen, jolloin lopputuloskin voi kestää kauemmin, kun noudattaa annettuja ohjeita.

Kestotaivutuksella saa upeat ja kaareutuvat ripset pitkäksi aikaa ilman jokapäiväistä ripsien taivuttelua.

Sisältää ripsien kestovärjäyksen. Sisältyy hintaan.

Kestotaivutuksen yhteydessä voidaan värjätä ja muotoilla kulmakarvat. Kulmien käsittelystä lisähintaa 15 e.

Kulmakarvojen kestovärjäys + muotoilu

Kulmakarvat toimivat kasvojen kehyksenä, ja se on samalla myös edullinen kasvojenkohotus! Ennen värjäystä mietitään oikea kestovärin sävy, joka palvelee hiustesi ja ihosi sävyä. Värjäyksen jälkeen kulmat muotoillaan.

 • Värjäysaika kestää noin 5-10 minuuttia. Paksuun karvaan väri tarttuu yleensä nopeammin kuin ohueen karvaan.
 • Muotoilu suoritetaan automaattipinseteillä. Tarvittaessa käytetään sokerointia, tarkkuuspinsettejä sekä kulmakarvaveistä.
 • Helppo yhdistää esim. kasvohoidon yhteyteen.
 • Värjäyskäsittelyn jälkeen ei suositella saunaan tai uimahalliin menemistä, koska väri on vielä tuore. Seuraavana päivänä voi taas toimia normaalisti. Väri saattaa kestää pidempään, kun noudattaa annettuja ohjeita.

Ripsien kestovärjäys

 • Kestovärjäys syventää katsetta ja tuo silmien värin esiin! Helpottaa myös arkena laittautumista sekä heitä, joille ripsivärin käyttö ei sovi.
 • Kasvohoidon yhteydessä 15 e.
 • Kestovärjätyille ripsille ei suositella käytettäväksi silmämeikinpoistoainetta, joka sisältää öljyä. Öjy saattaa "syödä" kestovärin nopeammin ripsistä pois.
 • Värjäyskäsittelyjen jälkeen ei suositella saunaan tai uimahalliin menemistä, koska väri on vielä tuore. Seuraava päivänä voi taas toimia normaalisti. Väri saattaa kestää pidempään, kun noudattaa annettuja ohjeita.

Kulmakarvojen muotoilu

 • Suoritetaan automaattipinseteillä. Tarvittaessa käytetään tarkkuuspinsettejä sekä kulmakarvaveistä.
 • Kulmakarvojen muotoilussa voidaan käyttää apuna sokerointimenetelmää. Sisältyy hintaan.
 • Huomaathan, että itse kulmakarvojen siistiminen sisältyy kaikkiin kasvohoitoihin, paitsi kasvohierontaan.

Kulmakarvojen kestovärjäys + muotoilu

Kulmakarvat toimivat kasvojen kehyksenä, ja se on samalla myös edullinen kasvojenkohotus! Ennen värjäystä mietitään oikea kestovärin sävy, joka palvelee hiustesi ja ihosi sävyä. Värjäyksen jälkeen kulmat muotoillaan.

Värjäysaika kestää noin 5-10 minuuttia. Paksuun karvaan väri tarttuu yleensä nopeammin kuin ohueen karvaan. Muotoilu suoritetaan automaattipinseteillä. Tarvittaessa käytetään tarkkuuspinsettejä sekä kulmakarvaveistä. Sokerointilisä kestovärjäyksen ja muotoilun yhteydessä on 2 e. Helppo yhdistää esim. kasvohoidon yhteyteen.

Värjäyskäsittelyn jälkeen ei suositella saunaan tai uimahalliin menemistä, koska väri on vielä tuore. Seuraavana päivänä voi taas toimia normaalisti. Väri saattaa kestää pidempään, kun noudattaa annettuja ohjeita.

Ripsien kestovärjäys

Kestovärjäys syventää katsetta ja tuo silmien värin esiin! Helpottaa myös arkena laittautumista sekä heitä, joille ripsivärin käyttö ei sovi. Kasvohoidon yhteydessä 10 e.

Kestovärjätyille ripsille ei suositella käytettäväksi silmämeikinpoistoainetta, joka sisältää öljyä. Öjy saattaa "syödä" kestovärin nopeammin ripsistä pois.

Värjäyskäsittelyjen jälkeen ei suositella saunaan tai uimahalliin menemistä, koska väri on vielä tuore. Seuraava päivänä voi taas toimia normaalisti. Väri saattaa kestää pidempään, kun noudattaa annettuja ohjeita.

Kulmakarvojen muotoilu

Suoritetaan automaattipinseteillä. Tarvittaessa käytetään tarkkuuspinsettejä sekä kulmakarvaveistä. Kulmakarvojen muotoilussa voidaan käyttää apuna sokerointimenetelmää. Sisältyy hintaan.