DMK-entsyymiterapiahoito

DMK ei hoida vain iho-oiretta, vaan paneutuu ongelman syyhyn. DMK-konsepti tarjoaa ihon täydellistä kuntouttamista pikaratkaisujen sijaan. Näin voidaan saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia. 

Kauneuspiste Helmi DMK entsyymihoito

DMK Skincare-konsepti

 
DMK Skincare-konseptin mukaan useimmat iho-ongelmat johtuvat ihon sisäisestä epätasapainosta. Ihon hoitoa lähestytään jälleenrakentamisen ja kuntouttamisen näkökulmasta.
 
DMK on luonut laajan valikoiman tuotteita ja hoitolahoitoja, jotka auttavat ihoa toimimaan terveen ja nuorekkaan ihon tavoin ihon omaa biokemiaa hyödyntäen. Tuotteiden koostumus on muokattu niin lähelle elimistön omaa kemiaa, että iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla. Ammattihoidot ja kotihoito-ohjelma toimivat täydellisen ekosysteemin tavoin.
 

Entsyymiterapia

 

DMK-entsyymihoito ei ole tavallinen kasvohoito. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon. Se tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu.

Hoitokonsepti selvittää ihon kunnon, diagnosoiden sen perusteellisesti rakenteellisesta ja toiminnallisesta näkökulmasta käsin. DMK-konsepti auttaa kaikkiin ihonhoitoon liittyvissä tarpeissa, olipa kyseessä akne, rosacea, pigmentaatio, ikääntymismuutokset, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi konseptista.

 

DMK-konsepti perustuu neljään vaiheeseen:

 

REMOVE (POISTO):

Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK Signature-entsyymiterapia POISTAA ylimääräisen solukon muuttamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhdellen sen pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu.

 

REBUILD (JÄLLEENRAKENNUS):

Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta.

 

PROTECT (SUOJAUS):

Iho SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.

 

MAINTAIN (YLLÄPITO):

Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare-kotihoitotuotteilla . Näin ollen ammattihoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

 

Entsyymiterapiahoitoja tehdään suhteellisen lyhyen ajan sisään kaksi kertaa. Tämän jälkeen voidaan katsoa hoitosarjaa ja muita tarpeita.

 

Kotihoitotuotteet

Kotihoitotuotteet toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Ilman kotihoitotuotteita on mahdotonta saavuttaa tai ylläpitää toivottuja tuloksia. Kotihoitotuotteet toimivat konseptin SUOJAUS (PROTECT)- ja YLLÄPITO (MAINTAIN)-osa-alueilla. Kullekin asiakkaalle räätälöidään parhaiten soveltuva kotihoito-ohjelma. Tuotteiden valintaan vaikuttavat mm. ihon kunto, etninen tausta, hormonitoiminta sekä asetetut hoitotavoitteet. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan aina ammattihoitojen ja kotihoitotuotteiden yhdistelmällä.

Kotihoitotuotteiden raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi. Se tarkoittaa, että tuotteiden aktiiviaineiden osuus on selkeästi suurempi kuin tuotteissa, jotka luokitellaan perinteiseksi kosmetiikaksi. 

DMK:n luonnolliseen farmakologiaan perustuvan menetelmän keskiössä on ihon toiminnan kuntouttaminen, jonka vaikutuksena on ihon ulkonäön huomattava paraneminen. Kun ihon toiminta paranee, saadaan vaikeimmatkin iho-ongelmat poistettua.