Ihokarvojen poisto/sokerointi

 

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, joka sopii herkällekin iholle ja raskaana oleville. Sokerointi myös hoitaa ihoa kuorien pois kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa.

 

Varaa aika:

http://timma.fi/kauneuspistehelmi

 

Sokerointi

Sokerointi on suosittu karvanpoistomenetelmä, jossa lämmintä sokerimassaa levitetään sormin iholle. Kun sokerimassa poistetaan, ihokarvat jäävät kiinni ja poistuvat kokonaan myös syvältä ihosta. Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa karvat, sillä jokaiselle asiakkaalle otetaan aina uusi puhdas sokeri, eikä käytettyä sokeria koskaan käytetä uudelleen. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään puuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnin lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide. Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta.

Hoitolan käyttämät tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaaneja, hajusteettomia eivätkä sisällä sitruunaa. Sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville.

Ihon hoito sokerointien välillä:

1. Kuori ihoasi hellävaraisesti 1-3 kertaa viikossa kuorintahanskoilla. Muistathan pitää taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen sokerointia ja 2 päivää sokeroinnin jälkeen.

2. Kosteuta ihoasi päivittäin vartalovoiteella. Älä kuitenkaan käytä sitä sokerointipäivän aamuna.

3. Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita.

4. Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen. Muistathan suojata sen hyvin!