Luonnonmukaiset Bernard Cassiere- kasvohoidot

 

Hoidoissa yhdistyvät ammattikosmetiikan laatu, luonnonläheisyys ja ekologisuus. Tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. Hoidot tarjoavat ihollesi nopeita ja tehokkaita tuloksia sekä aistikkaita hetkiä kasvojen hoitoon.

 

Varaa aika:

http://timma.fi/kauneuspistehelmi

 

Suklaahoito

Bernard Cassiere: Rentouttava Suklaahoito

Ota herkullinen tauko arjesta! Suklaahoidossa yhdistyvät rentouttava hieronta (kaakaovoi ja appelsiinin eteerinen öljy), aisteja hivelevä suklaanaamio (aitoa tummaa 64 % suklaata) sekä raikas kaakaonektari. Suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti stressaantuneelle iholle. Hemmottele itseäsi tai lähimmäistäsi suklaahoidolla, joka saa ihosi hehkumaan.

Mustikkahoito

Bernard Cassiere: Mysli-kasvohoito herkälle ja kuivalle iholle

Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaan, joko rauhoittamaan herkkää ja punoittavaa ihoa tai ravitsemaan kuivaa ihoa.

Rauhoittava kasvohoito hellii herkkää ja punoittavaa ihoa. Hoitoon sisältyy hellävarainen kuorinta, rentouttava hieronta, tehotiivisteen imeytys sekä aidolla mysli-jauheella rikastettu erikoisnaamio, joka ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Hoidon päätteksi iholle levitetään herkän ihon kosteusvoide, joka on saatavilla myös kotikäyttöön. ‚ÄčTämä miellyttävä hoito tuo taatusti avun kaikkein herkimmällekin iholle!

Ravitseva kasvohoito soveltuu kuivalle ja herkälle iholle. Hoitoon sisältyy kirkastava kuorinta, rentouttava hieronta, kahden eri tehotiivisteen imeytys sekä aidolla mysli-jauheella ja luonnonhunajalla rikastettu erikoisnaamio, joka ravitsee ihoa intensiivisesti. Hoidon päätteksi iholle levitetään täyteläinen kosteusvoide, joka on saatavilla myös kotikäyttöön.  Tämän hurmaavan hoidon jälkeen ihosi on täynnä pehmeyttä, kirkkautta ja elinvoimaa!

Hoitoon voi yhdistää timanttimikrohionnan tai ultraäänikuorinnan.

Bambuhoito

Bernard Cassiere: Kosteuttava Bambu- aloe vera-kasvohoito

Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta? Bambu- ja Aloe vera -uutteeseen pohjautuva erikoishoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja sopii siten kaikkien ihojen kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Hoidossa on mm. kuivalle iholle soveltuva kuorinta, tehoampullit sekä kaksoiskosteuttava kollageeni-hyaluronihapponaamio. Hoidon jälkeen ihosi on täynnä kosteutta.

Hoitoon voi yhdistää timanttimikrohionnan tai ultraäänikuorinnan.