Kasvohoidot

Kasvohoitojen yhteydessä voidaan tehdä myös kestovärjäykset ripsille ja kulmakarvoille. Kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu tai ripsien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä on 15 e. Jos hoidon yhteydessä haluaa sekä kulmakarvojen että ripsien kestovärjäyksen, on hinta hoidon yhteydessä 25 e. Otathan kasvohoitoon tullessasi ylimääräiset korut pois (kaulakorut, rannekorut, isot korvakorut).

 

Kauneuspiste Helmen timanttihoito

Bernard Cassiere: Diamond Anti-age -luksuskasvohoito

 

Bernard Cassieren Diamond Anti-age -luksuskasvohoidon vaikuttavina aineina ovat mm. ihoa kirkastava timanttijauhe, heleyttävä helmiuute ja kosteuttava hyaluronihappo. Diamond-luksuskasvohoito on suunniteltu yli 40-vuotiaille kaikkiin ikääntyvän ihon tarpeisiin. Hoito sisältää rentouttavaa hierontaa kasvoille, niska-hartiaseudulle ja käsivarsille.

Hoidon erikoisuus on juonteiden käsittely magneettisten hierontahelmien avulla, jolloin ihon mikroverenkierto tehostuu, juonteet madaltuvat ja aktiiviaineet imeytyvät paremmin.

Hoito sisältää kaksi tehokiinteyttävää peel off -naamiota, joista toinen levitetään silmän- ja huultenympärysiholle ja toinen koko kasvoille.

Hoitoon voidaan vaihtoehtoisesti sisällyttää timanttimikrohionta tai ultraäänikuorinta, jolloin hoidon hieronta-aika lyhenee.

Suklaahoito

Bernard Cassiere: Stressiä vähentävä Suklaahoito

Ota herkullinen tauko arjesta! Suklaahoidossa yhdistyvät rentouttava hieronta (kaakaovoi ja appelsiinin eteerinen öljy), aisteja hivelevä suklaanaamio (aitoa tummaa 64 % suklaata) sekä raikas kaakaonektari. Suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti stressaantuneelle iholle. Hemmottele itseäsi tai lähimmäistäsi suklaahoidolla, joka saa ihosi hehkumaan.

Mustikkahoito

Bernard Cassiere: Mustikkahoito – herkälle ja couperoottiselle iholle

Bernard Cassiere haluaa hoitaa herkkää, ärtynyttä ja couperoottista ihoa rauhoittavilla mustikkatuotteilla. Herkälle iholle käytetään kasvohoidon yhteydessä mm. ihoa tehokkaasti rauhoittavaa elastista mustikkanaamiota. Mustikkalinjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti meidät suomalaiset herkkäihoiset, sillä tuotekehitysprojektissa on ollut mukana suomalainen asiantuntija.

Hoitoon voi yhdistää timanttimikrohionnan tai ultraäänikuorinnan.

Jos varaat hoidon nettiajanvarauksen kautta, niin muistathan valita laitekäsittelyn lisäpalvelut-kohdasta.

Sitruuna-minttuhoito

Bernard Cassiere: Sitruuna-minttukasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle

Sitruuna-minttuhoito kasvoille on seka- ja rasvaisen ihon puhdistushoito, jonka tehtävä on tasapainottaa talin eritystä ja puhdistaa ihon epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho on raikas ja pehmeä. Hoito on ihanteellinen kaikille, jotka kärsivät rasvaisen ihon mukanaan tuomista ongelmista, kuten epäpuhtauksista, liiallisesta talinerityksestä ja laajentuneista ihonhuokosista. Lopputuloksena on tasapainoinen, kirkas ja rauhoittunut iho.

Hoitoon voi yhdistää timanttimikrohionnan tai ultraäänikuorinnan.

Jos varaat hoidon nettiajanvarauksen kautta, niin muistathan valita laitekäsittelyn lisäpalvelut-kohdasta.

Time Interceptor -kasvohoito

Bernard Cassiere: Spirulina Youth Care – kokonaisvaltainen kasvohoito ikääntyvälle iholle

Kasvohoito saa tehonsa luonnon Spirulina-levän uutteesta, joka lisää iholle kiinteyttä ja elinvoimaa sekä antaa suojaa ihoa ikäännyttäviä ärsykkeitä vastaan. 

Hoidon erikoisuuksina ovat kasvohieronta, joka tehostaa juonteiden silottumista sekä ikääntymisen merkkejä häivyttävä erikoisnaamio, jonka tärkeänä raaka-aineena on aito luonnon Spirulina-levän jauhe. Kasvohoidon jälkeen mielesi on rentoutunut ja ihosi täynnä nuorekasta elinvoimaa!

Jos varaat hoidon nettiajanvarauksen kautta, niin muistathan valita laitekäsittelyn lisäpalvelut-kohdasta.

 

Bambuhoito

Bernard Cassiere: Tehokosteuttava Bambu- ja Aloe vera -kasvohoito

Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta? Bambu- ja Aloe vera -uutteeseen pohjautuva erikoishoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja sopii siten kaikkien ihojen kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Hoidossa on mm. kuivalle iholle soveltuva kuorinta, tehoampullit sekä kaksoiskosteuttava kollageeni-hyaluronihapponaamio. Hoidon jälkeen ihosi on täynnä kosteutta.

Hoitoon voi yhdistää timanttimikrohionnan tai ultraäänikuorinnan.

Jos varaat hoidon nettiajanvarauksen kautta, niin muistathan valita laitekäsittelyn lisäpalvelut-kohdasta.

Kasvohieronta

Ihon syväpuhdistus

Hoito sisältää esipuhdistuksen, kulmien siistimisen, laitekäsittelyn, mekaanisen puhdistuksen (musta-ja valkopäät, tukkeumat, miliumit), naamion sekä ihon suojauksen hoidon jälkeen. Kesto noin 1 h 15 min.

HUOM! Jos varaat ajan nettiajanvarauksen kautta, niin tähän hoitoon ei valita erikseen lisäpalveluista laitekäsittelyä. Löytyy ajanvarauksesta Dermalogica-kasvohoitojen kategoriasta.


Dermalogica-kasvohoito 1t 30 min

Hoito sisältää esipuhdistuksen, kulmien siistimisen, mahdollisen laitekäsittelyn, hieronnan, naamion sekä ihon suojauksen hoidon jälkeen. Hoito räätälöidään ihon kunnon mukaan. Dermalogica-hoidot ovat hajusteettomia. Hoidosta voi tuoksuherkille räätälöidä myös tuoksuttoman vaihtoehdon.

HUOM! Jos varaat ajan nettiajanvarauksen kautta, niin tähän hoitoon ei valita erikseen lisäpalveluista laitekäsittelyä.

 

Kasvohieronta 1 h 15 min

Kasvohieronta sisältää esipuhdistuksen, pitkän hieronnan ihon tarpeiden mukaisilla tuotteilla sekä ihon suojauksen hieronnan jälkeen. Hieronnassa käytetään Dermalogican tuotteita.