Kestopigmentointi

Huolitellut kulmat ja kauniisti erottuvat silmät tekevät ilmeestä freesin ja kauniin ilman meikkiäkin. Kestopigmentointi muistuttaa tekniikaltaan tatuointia, mutta väri haalistuu ihon oman uuditumisprosessin kautta vähitellen pois 1–3 vuodessa ihotyypistä riippuen.

 

Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja ripsirajojen pysyvää korostamista. Väripigmentti ei kuitenkaan pysy ihossa ikuisesti.

Tekniikka on lähellä tatuointia, mutta pigmentoinnissa väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen eli epidermikseen (orvaskesi). Väri haalistuu ihosta oman uudistumisprosessin kautta vähitellen pois 1–3 vuodessa ihotyypistä riippuen. Pigmentoinnin väri saattaa muuttua aikaa myöten alkuperäisestä väristä.

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kahdesta kolmeen tuntia, riippuen tehdäänkö samalla sekä kulmakarvat että silmienrajaukset. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyn miellyttävyyttä lisätään käyttämällä pintapuuduteainetta. Jälkipigmentointi (vahvistus) tehdään 4–8 viikon sisällä ensimmäisestä pigmentointikäsittelystä. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Käyttämämme värit ovat saksalaisen Mt. Derm:in EU-standardin mukaisesti laboratoriossa kehittämiä ja valmistamia orgaanisia ja epäorgaanisia pigmentointivärejä. Väreistä on poistettu kaikki yleisesti tunnetut allergioita aiheuttavat aineet. Värit ovat Iho- ja Allergiasairaalan hyväksymät. Värivalinta riippuu asiakkaan ihon sävystä, silmien ja hiusten väristä sekä asiakkaan toiveen mukaan.

Kestopigmentoinnista hyötyä silloin, kun:

- haluaa, että kasvot ovat aina huolitellun näköiset
- kärsii kestoväri- tai meikkiallergiasta
- huono näkö
- tärisevät kädet / huono tarkkuus
- ei osaa / jaksa / ehdi meikata
- rasvoittuva iho, meikkiväri ei pysy iholla
- työ tai harrastus, jossa meikki ei pysy
- halu helpottaa elämää ja nopeuttaa meikkaamista

Silmänrajauspigmentoinnin hyödyt

- heti aamulla "silmät päässä"
- silmän muodon parannus
- kirkastaa silmien omaa väriä
- hyvä kestoväriallergikolle ja niille, joilla on hyvin harvat ripset tai ei ripsiä lainkaan

3D-kulmakarvapigmentointi

Meillä kestopigmentointi tehdään kulmiin 3D-tekniikalla (karvatekniikka). Tekniikalla jäljiltellään asiakkaan omia kulmakarvoja, sekä niiden kasvusuuntaa.

Kulmakarvat piirretään karva kerrallaan. 3D-tekniikalla voidaan tuuheuttaa omia kulmakarvoja, korjata muotoa ja tummentaa haalistuneita tai muutoin liian vaaleita kulmakarvoja. Pigmentoinnilla saadaan luonnolliset ja kauniit kulmat myös heille, joilla ei ole kulmakarvoja ollenkaan (alopecia, syöpäsairaus). Antaa myös ryhtiä kasvoille. Hyvä kestoväriallergikolle.