Tuotemerkit

Kauneuspiste Helmessä käytetään ainoastaan ensiluokkaisen laadukasta kosmetiikkaa. Voit hankkia kotiisi tuotteita samoista Bernard Cassiere, Dermalogica -tuotesarjoista, joita käytetään myös hoidoissa. Hoitolasta saat myös LCN:n ja Uoga Uogan meikit sekä Duroyn meikkaustarvikkeet.

 

Kauneuspiste Helmi, FydraFacial-kasvohoito

HydraFacial-ihonhoitoteknologia

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

www.hydrafacial.fi

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere-ihonhoito

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin.

Se erottuu modernina ja nuorekkaana kauneushoitolasarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun.

www.bernardcassiere.fi

Dermalogica

Dermalogica-ihonhoito

Kun Dermalogica kohtaa ihon, niin ihon terveys määritellään uudelleen. Dermalogica on sitoutunut saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa jo vuodesta 1986.

Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti.

Sarjan tuotteet on kehitelty tehokkaiksi-ei ylellisiksi. Kaikki keinotekoiset ja yleisimmät allergeeneja aiheuttavat aineet on karsittu pois.

www.dermalogica.fi

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics-medikaalinen ihonhoito

Toskani Cosmetics on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät esteettisiin ongelmiin.

Tuotemerkki työskentelee vain puhtaimpien ja olennaisimpien ainesosien sekä yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen, ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista. Tuotteet antavat nopean ja tehokkaan avun monenlaisiin iho-ongelmiin sekä ihon nuorentamiseen.

www.toskanicosmetics.com

LCN

LCN-meikkituotteet

LCN on saksalainen tuotemerkki, joka on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta. Jatkuva tuotekehitys yhteistyössä alan parhaimpien kemistien kanssa luo jatkuvasti uusia innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita. Yksi tärkeimmistä lähtökohdista tuotekehityksessä on tuotteiden turvallisuus ja ihoystävällisyys.

Meikeissä on kevyt koostumus, joka ei tuki ihohuokosia (täysin ilman parabeeneja ja mineraaliöljyjä). Meikit on dermatologisesti testattu, ja noudattavat Euroopan kosmetiikkasäädöksiä. Tuotteet valmistetaan Saksassa ja Italiassa.