Tuotemerkit

Kauneuspiste Helmessä käytetään ensiluokkaisen laadukasta kosmetiikkaa. Voit hankkia kotiisi tuotteita Bernard Cassiere- ja Dermalogica -tuotesarjoista, joita käytetään myös hoidoissa. Hoitolasta saat myös Bohon meikkituotteet sekä LCN:n hoitovoiteet käsille ja jaloille.

 

iS Clinical-      tehokasta ihonhoitoa

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet, joiden ansiosta tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita. Merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.
 

http://www.isclinical.fi

Kauneuspiste Helmi, FydraFacial-kasvohoito

HydraFacial-ihonhoitoteknologia

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

www.hydrafacial.fi

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere-ihonhoito

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin.

Se erottuu modernina ja nuorekkaana kauneushoitolasarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun.

www.bernardcassiere.fi

Dermalogica

Dermalogica-ihonhoito

Kun Dermalogica kohtaa ihon, niin ihon terveys määritellään uudelleen. Dermalogica on sitoutunut saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa jo vuodesta 1986.

Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti.

Sarjan tuotteet on kehitelty tehokkaiksi-ei ylellisiksi. Kaikki keinotekoiset ja yleisimmät allergeeneja aiheuttavat aineet on karsittu pois.

www.dermalogica.fi

Boho Green Make-Up

Boho Green Make-Up - luonnonmukainen värikosmetiikka

Boho Green Make-Up on ranskalainen, vuonna 2012 lanseerattu luonnonmukainen, luomupitoinen ja laadukas meikkibrändi.

Meikkisarja tarjoaa edullisia, korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa kunnioittaen: tuotteet valmistetaan maapallolla helposti uusiutuvista raaka-aineista ja pakkausmateriaaleina toimivat pahvi ja puu. 

Bohon tuotteissa ei käytetä ulkopakkauksia eikä tuotteissa ole peilejä tai siveltimiä mukana - kaikki ylimääräinen on riisuttu pois ja jäljelle jätetty vain tärkein - tämä mahdollistaa myös tuotteiden kohtuuhintaisuuden. 

Boho Green Make-Up-kosmetiikalle on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten COSMEBIO Cosmos-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä luomuraaka-aineiden pitoisuuden. Boho lahjoittaa joka vuosi 1% liikevaihdostaan maapallomme hyväksi.

http://www.4dream.fi

LCN

LCN-ihonhoitotuotteet käsille ja jaloille

LCN on saksalainen tuotemerkki, joka on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta. 

Sarjasta löytyy käsille ja jaloille laadukkaat hoitovoiteet.