Ihokarvojen poisto

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sokerointi myös hoitaa ihoa kuorien pois kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa.


Sokerointi

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla. Sillä voidaan poistaa ihokarvoja joka paikasta.

Sokerimassa on vesiliukoista, ja sillä pystytään poistamaan hyvin lyhyttäkin karvaa. Se tarttuu ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon eikä myöskään katkea toimenpiteen aikana. Tämän ansiosta iho pysyy sileämpänä, sillä katkennut karva kasvaa aina nopeammin esille kuin kokonaan karvatupestaan irronnut karva. Sokerointi siis myös hoitaa ihoa samalla kuorien kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa vähemmäksi!

Sokeroinnin jälkeen kannattaa varoa uimista ja saunomista noin vuorokauden ajan. Ylimääräistä hikoilua kannattaa välttää. Iho saattaa käsittelyn jälkeen olla alttiimpi erilaisille ärsykkeille. Näin voidaan ennaltaehkäistä mahdolliset tulehdusreaktiot.

Hoitolassa käytettävä sokeri on uudenlainen luonnollinen vartalosokeri. Tuotteissa ei ole lainkaan hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Vartalosokerillamme on lupa käyttää FI-Natura-sertifikaattia osoituksena siitä, että se on aitoa luonnonkosmetiikkaa.